Manligt.se Bloggen

Vad vi läser – naken jultomte

Jag har gjort en djupdykning i de senaste dagarnas rubriker.
Det är en del skådespelare som biffar upp sig ordentligt till sina filmroller. Svenske Ola Rapace och amerikanska Jake Gyllenhaal är två exempel på detta. Jake är mest känd för att i filmen Brokeback Mountain ha utövat sodomi med den avlidna skådespelaren Heat Ledger. Det diskuteras för övrigt just nu om huruvida hans sista inspelade film ska komma att visas eller ej.

Vidare kan vi läsa om Christina Applegate har opererat bort bägge sina bröst till följd av cancer som upptäcktes i det vänstra bröstet. Tråkigt att läsa och jag hoppas att hon mår bra efter omständigheterna.

Dagens viktigaste rubrik måste dock vara det faktum att Desperate Housewifestjärnan Felicity Huffman nyligen avslöjade i en intervju att hon använt Madonnas använda stringtrosa 1988. Hon stod då som ersättare till Madonna i en Broadwaypjäs. Madonna fyllde för övrigt 2039 år i år.

Den rubrik som fick mig att skratta mest idag måste ändå vara nyheten om att det någon ser en möjlighet att sätta upp en musikal om David Beckham. En del ser pengar i allt. Jag hoppas att upphovsmannen till denna briljanta idé kommer att tjäna multum även om jag inte bedömer det som särskilt sannolikt.

Till de lite mer seriösa rubrikerna hör att det kommer att dras ner på skolinspektioner runt omkring i landet. Illa.

En annan nyhet är att webbhotellet Loopia har feta problem med sin e-post. Jäkligt irriterande, sen nu för fan till att fixa till mailen Loopia!

augusti 20, 2008 - Posted by | Kändisar

1 kommentar »

  1. […] upprörda inlägg i bloggar över hela nätet så har vi haft en otroligt stark kundtillströmning den senaste tiden. […]

    Pingback av Binero - billigast på domännamn, vänligast på webbhotell » Blog Archive » Ketchupeffekten i Västerås | augusti 29, 2008 | Svara


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: